Nekretnine Makarska
en hr

Kuća s bazenom

Pogled na more, mirna lokacija koja nudi netaknutu prirodu, nedaleko Baške Vode

Kuća s bazenom

Ref br. 0050 R
Lokacija Baška Voda
Vrsta Kuća korištena
Površina (m2) 168,00
Udaljenost od mora 3000
Udaljenost od centra 2000
Cijena (EUR) 357.000,00
Parking Garaža
Br. soba 2
Br. kupaona 2
Energetski certifikat B
Više informacija
Ispis
Pogled na more, mirna lokacija koja nudi netaknutu prirodu, nedaleko Baške Vode

Opis objekta

Nedaleko Baške vode u naselju Bast prodaje se nova kuća s bazenom i pratećim sadržajima. Kuća ima 2 etaže ukupne površine 168 m2, a nalazi se na zemljištu površine 460 m2. U okućnicu je uklopljen bazen sa sunčalištem, dvije prostrane terase, vrt, roštilj, garaža. Na prizemlju se nalazi spavaća soba s kupaonicom, vinoteka uređena u dalmatinskom stilu s odvojenim ulazom, zasebna ostava i manja prostorija koja se koristi kao ured. Vanjskim stubištem dolazi se na 1. kat u sklopu kojeg je prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom te još jedna spavaća soba i kupaonica. Iz dnevnog boravka se izlazi na natkrivenu terasu s koje se pruža otvoren pogled na more. Kuća je kategorizirana i u funkciji je turističkog najma. Udaljenost od plaže 2 km a od centra Baške Vode 3 km. Uredna dokumentacija.Baška Voda

Baška Voda je malo, moderno turističko naselje, od oko 2900 stalnih stanovnika, smješteno 60 km južno od Splita i 9 km sjeverno od Makarske. Odličan zemljopisni položaj Baške Vode čini je idealnim turističkim odredištem. Bogatstvo sadržaja za odmor i rekreaciju na kopnu i moru, prekrasne šljunčane plaže, razne sportske aktivnosti, vezovi za nautičare i duga tradicija bavljenja turizmom, garantiraju ugodan boravak.
Pješačkim stazama dolazi se iznad Baške Vode gdje se nalaze naselja u kojima je sačuvana stara pod biokovska ruralna arhitektura. S vidikovaca puca prekrasan pogled na Bašku Vodu, pučinu i otoke. Novoizgrađeni tunel kroz planinu Biokovo, poboljšao je prometnu povezanost mjesta.
Video: A tour of Baska Voda with Sea Homes