Nekretnine Makarska
en hr

Baška Voda, stan s parkingom u garaži

Dvosoban namješten stan s pogledom na more U cijeni ostava i parking u garaži

Baška Voda, stan s parkingom u garaži

Ref br. 8750 R
Lokacija Baška Voda
Vrsta Stan korišteni
Površina (m2) 72,27
Udaljenost od mora 100
Udaljenost od centra 200
Cijena (EUR) 160.000,00
Parking Garaža
Br. soba 2
Br. kupaona 1
Energetski certifikat A
Više informacija
Ispis
Dvosoban namješten stan s pogledom na more U cijeni ostava i parking u garaži

Opis objekta

Prodaje se namješten stan s dvije spavaće sobe, na predzadnjoj etaži novije zgrade smještene na ulazu u Bašku Vodu. Stan je namješten, sastoji se od ulaznog hpdnika, dvije spavaće sobe, kupaonice, dnevnoog boravka s kuhinjom, te južno orijentirane lođe s koje se pruža pogled na more. Interijer stana je moderan, namještaj je vrlo kvalitetan i dobro održavan. Podne obloge u stanu su hrastov parket u sobama i dnevnom boravku a keramičke pločice u kuhinji, kupaonici i na lođi. Klima uređaj je montiran u dnevnom boravku i u većoj spavaćoj sobi. Stan je veoma lako dostupan sa glavne magistralne ceste kao i s lokalne ceste koja vodi prema centru mjesta. Zgrada u kojoj se nalazi stan je stambeno - poslovne namjene, ima uporabnu dozvolu, etažno vlasništvo. Stanu pripada ostava u podrumu oznake O19  i garažno parkirno mjesto oznake GM15. Dokumetacija uredna, odmah useljivo!Baška Voda

Baška Voda je malo, moderno turističko naselje, od oko 2900 stalnih stanovnika, smješteno 60 km južno od Splita i 9 km sjeverno od Makarske. Odličan zemljopisni položaj Baške Vode čini je idealnim turističkim odredištem. Bogatstvo sadržaja za odmor i rekreaciju na kopnu i moru, prekrasne šljunčane plaže, razne sportske aktivnosti, vezovi za nautičare i duga tradicija bavljenja turizmom, garantiraju ugodan boravak.
Pješačkim stazama dolazi se iznad Baške Vode gdje se nalaze naselja u kojima je sačuvana stara pod biokovska ruralna arhitektura. S vidikovaca puca prekrasan pogled na Bašku Vodu, pučinu i otoke. Novoizgrađeni tunel kroz planinu Biokovo, poboljšao je prometnu povezanost mjesta.
Video: A tour of Baska Voda with Sea Homes