Nekretnine Makarska
en hr

Baška Voda, stan s vrhunskim pogledom

Kompletno opremljen dvosoban stan, s ostavom i parkirnim mjestom, na istočnom ulazu u Bašku Vodu

Baška Voda, stan s vrhunskim pogledom

Ref br. 5750R
Lokacija Baška Voda
Vrsta Stan korišteni
Površina (m2) 74,53
Udaljenost od mora 450
Udaljenost od centra 600
Cijena (EUR) 150.000,00
Parking Vanjski
Br. soba 2
Br. kupaona 1
Energetski certifikat B
Više informacija
Ispis
Kompletno opremljen dvosoban stan, s ostavom i parkirnim mjestom, na istočnom ulazu u Bašku Vodu

Opis objekta

Prodaje se namješten stan s dvije spavaće sobe, južne orijentacije, na zadnjoj etaži  novije zgrade smještene na ulazu u Bašku Vodu. Iz dnevnog boravka pruža se pogled na more, otoke, centar mjesta. Zalazak sunca sa prostrane jugozapadne terase apartmana je nezaboravan. Interijer i namještaj su veoma kvalitetni sa hrastovim parketom i talijanskim pločicama na podovima. Stan je veoma lako dostupan sa glavne magistralne ceste kao i s lokalne ceste koja vodi prema centru mjesta. Zgrada u kojoj se nalazi stan je stambeno - poslovne namjene, ima uporabnu dozvolu, etažno vlasništvo. Stan je na prodaju kompletno namješten i opremljen.Neto površina stana je 63,20 m2, a stanu pripada ostava u podrumu oznake O2  i vanjsko parkirno mjesto oznake PM14, sve neto korisne površine 11,33 m2.Baška Voda

Baška Voda je malo, moderno turističko naselje, od oko 2900 stalnih stanovnika, smješteno 60 km južno od Splita i 9 km sjeverno od Makarske. Odličan zemljopisni položaj Baške Vode čini je idealnim turističkim odredištem. Bogatstvo sadržaja za odmor i rekreaciju na kopnu i moru, prekrasne šljunčane plaže, razne sportske aktivnosti, vezovi za nautičare i duga tradicija bavljenja turizmom, garantiraju ugodan boravak.
Pješačkim stazama dolazi se iznad Baške Vode gdje se nalaze naselja u kojima je sačuvana stara pod biokovska ruralna arhitektura. S vidikovaca puca prekrasan pogled na Bašku Vodu, pučinu i otoke. Novoizgrađeni tunel kroz planinu Biokovo, poboljšao je prometnu povezanost mjesta.
Video: A tour of Baska Voda with Sea Homes