Nekretnine Makarska
en hr

Razvojni projekti

Kao što je svaka osoba različita, tako je različito i poimanje idealne nekretnine.

Za probirljivije klijente koji u Makarskoj žele imati "dom potpuno po svojoj mjeri", u našoj agenciji osmislili smo uslugu koja obuhvaća sve: od posredovanja pri kupnji zemljišta preko projektiranja, građenja pa do useljenja - primopredaje.

Naša usluga UPRAVLJANJA PROJEKTIMA sastoji se od koordinacije svih sudionika u projektu: od prodavatelja, kupca, odvjetnika, geometra, arhitekta, građevinara… te planiranje i upravljanje zadacima cijelog projekta, kao i postavljanje i praćenje planova, rokova i plaćanja, te kontinuirano izvještavanje investitora o statusu projekta.

Za uspješnost projekta vrlo je važno definirati jasne i precizne ciljeve, te kordinirati svim sudionicima jer svaka od faza projekta je bitna za postizanje željenih rezultata.

Ukoliko se odlučite prepustiti nama upravljanje nad Vašim projektom, garantiramo optimalno vođenje projekta, a Vi  se može posvetiti svojim poduzetničkim ciljevima.


Hrvatska je uzbudljivo mjesto kako za odmor tako i za dugoročna ulaganja u nekretnine. Makarska, Trogirska ili Šibenska rivijera nude mnogo mogućnosti ako razmišljate o kupnji stana, kupnji kuće ili kupnji zemljišta. Ukoliko samo želite provesti nezaboravan odmor, agencija za nekretnine Sea homes Vam može preporučiti osim smještaja u apartmanima visoke kategorije i smještaj u luksuznim vilama.